Cliëntfeedback

Cliëntfeedback

Moeder (zoon en dochter, 8 en 10 jaar)
“Dankjewel voor je hulp en advies. We zijn er doorheen en het is een stuk gezelliger in huis. We weten je te vinden als er nog eens wat is!”

Meisje (7 jaar)
“Ik vind het altijd gezellig met jou!”

Jongen (7 jaar)
“Het gaat veel beter in de klas dan eerst! En de juf zegt nu heel vaak dat ik iets goed gedaan heb!”

Leerkracht (groep 6, 7, 8)
“Iedere leerling verdient een Lieke.”

Vader (jongen, 12 jaar)
“We zijn heel blij met je inzet en hoe je het hebt aangepakt. Dank!”

Jongen (8 jaar)
“Ik ben minder snel boos en maak ook niet zoveel ruzie meer met mijn zus, alleen nog soms maar dan zeggen we “stop, hou op!” als het niet meer leuk is.”

Moeder (dochter, 12 jaar)
“Ik wist niet dat mijn dochter zich zo fijn kon voelen op school, ik heb haar nog nooit zo gezien. Dankjewel dat je je zo hebt ingezet en de tijd hebt genomen haar met veel vertrouwen zo vooruit te helpen.”

JeugdPro ontving een kadootje van een meisje (11 jaar), een boekje met de titel Jij bent de beste juf! “Je bent dan wel niet echt een juf maar er staan allemaal dingen in die precies kloppen, zoals dat je zegt dat het wel goed komt als ik iets eng vindt. Maar eigenlijk hoef je dat niet meer zo vaak te zeggen, want ik vind het vaak niet meer eng!”

Moeder (zoon, 11 jaar)
“Lieke, je bent ontzettend goed in wat je doet. Er zijn weinig mensen waarbij * zichzelf kan zijn en zichzelf uit. Heel veel succes met alles.”

Jongen (4 jaar), tegen zijn moeder:
“Dat ga ik aan Lieke vertellen, die is vast heel trots op mij!”

Meisje (12 jaar)
“Wij kunnen altijd samen weer een oplossing bedenken he!”

Moeder (dochter en zoon, 6 en 3 jaar)
“Het gaat eindelijk weer goed met ons! De kinderen slapen eindelijk goed en het belangrijkste: ik heb mijn zelfvertrouwen als moeder terug.”

Moeder (zoon, 12 jaar)
“Ik wil je hartelijk danken voor al je goede zorgen. Hij heeft het zeer prettig gevonden met je over onderwerpen te praten die hij lastig vindt.”

Moeder (zoon, 13 jaar)
“Hij ging met plezier naar jou toe en je was echt een steun voor hem. Vooral de manier waarop je je in hem hebt verdiept en aansloot bij zijn behoefte vind ik top.”